The Greens, TTDI

About This Project

As the development name suggests, The Greens was inspired by the lush greeneries of the park and country club nearby, providing the concept of verticality (from trees) for the interior design. Natural materials and palette provides a sense of comfort and tranquillity to this high-end residential development. Inspired by nature, the “green forest” marble is used as highlight on the recreation floor against chevron-patterned veneer, giving a touch of playful sophistication.

Oversized lantern structure helps to light up and provide anchor to the recreation floor’s various glass pavilions. When viewed in its entirety, the scheme remains clean and subtle – complementary for a residential development.

Category
Residential
Tags
the greens, the greens ttdi, ttdi